Jubileumconcert Harpe Davids

Harpe Davids bestaat in 2016 95 jaar. Dat wordt gevierd met een bijzonder concert van het harmonie-orkest van de vereniging samen met Bob Bullee. Bob Bullee deed in 2016 mee met Holland’s got Talent, bereikte de finale en werd uiteindelijk derde. Er is een feestelijk, licht klassiek georiënteerd programma samengesteld. Op het programma staan onder andere ouverture Trancredi van Rossini, Slavische dans nummer 8 van Dvorak en een medley uit de musical Les miserables waarin Bob Bullee het nummer I dreamed a dream zal zingen. Het jubileumconcert vindt plaats op 12 november 2016, aanvang 20 uur, in het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Lindeijerstraat 5 te Schiedam. Kaarten kosten 7,50 Euro en kunnen aan de zaal worden gekocht. Nadere informatie op de website www.harpedavids.nl

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur CMV Harpe Davids-Schiedam,
​Paula ten Wolde
​secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *