Beroemde Judoka op de Klinker

Beroemde judoka op De Klinker!

Schiedam – Afgelopen donderdagavond 17 september was judoka Mahindra Verkerk te gast op Daltonbasisschool De Klinker, Schiedam-Woudhoek. Mahindra is op dit moment Europees kampioen, maar is ook eerder al wereldkampioen judo geweest. De kinderen van de groepen 7 hebben in het kader van het project Move A-Head o.a. geleerd dat samenwerken (een van de pijlers van het daltononderwijs) belangrijk is om belemmeringen weg te nemen en om beter te presenteren. In een aantal judolessen maakten de kinderen zich een eigen judogreep eigen en konden in drie- of viertallen steeds de kampioene naar de grond werken.
De presentaties van de groepen 7 werden bezocht door een groot aantal ouders van de school.
Aan het eind van de avond was er natuurlijk nog tijd voor een mooie groepsfoto!Groepsfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *