Basisschool De Klinker in tv-programma De Wensboom

PERSBERICHT: Basisschool De Klinker in tv-programma De Wensboom

Leerlingen van Daltonbasisschool De Klinker-Schiedam doen mee aan het nieuwe tv-programma van Johnny de Mol: De Wensboom. Zij zijn te zien in de uitzending op donderdag 4 juni om 20.30 uur bij RTL4! De Wensboom is een feelgood familieshow, waarin grote en kleine wensen van kinderen tussen de 6 en 13 jaar op bijzondere wijze in vervulling gaan. De presentatie is in handen van Johnny de Mol. In De Wensboom is elke wens welkom, zolang die maar voor iemand anders is. Op basis van de originaliteit van de ingezonden wensen van de leerlingen is De Klinker geselecteerd voor het programma. Daarna volgde de “Boomdag”; op deze dag kwam Johnny de Mol met een hele filmcrew opnamen maken op school. Bij het schoolplein werd een boom met bijpassend decor opgezet. Alle kinderen mochten in de klas hun wens invullen, waarna ze de wens in De Wensboom mochten ophangen. Johnny sprak met verschillende leerlingen over hun wens. De door Johnny en zijn team geselecteerde wensen zijn los van deze ‘Boomdag’ op andere momenten, w.o. ook in het verzorgingstehuis De DrieMaasStede, uitgebreid opgenomen. De deelname aan het programma was heel bijzonder en een fantastisch ervaring voor de kinderen van De Klinker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *