Wegwijzers naar de school

 

Niet alleen nieuwe ouder(s)/verzorger(s) maar ook leveranciers hebben al jaren – door de afsluiting van het Geuzenplein – moeite om aan de voorzijde van de school te komen. Vaak werd naar de achterzijde van de school – het doodlopende gedeelte van de Warmoezenierstraat – gereden met overlast tot gevolg. De gemeente Schiedam heeft nu eindelijk wegwijzers neergezet in de bocht van de Scheepvaartweg en t.o. Simons Snackcorner. Iedereen kan nu zien dat via de Ary Koplaan de school aan de voorzijde, de Bernardus IJzerdraatsingel 1, bereikt kan worden. Onze hartelijke dank voor deze plaatsing. Overigens is en blijft parkeren “voor de deur” beperkt. Handiger is om de auto een paar straten verder weg te parkeren: veiliger voor fietsers en voetgangers rond de school.

Ook de bewonersvereniging Woudhoek en VvE d’Ambachten zijn blij met de plaatsing van beide borden, want er is er ook een geplaatst aan het “verboden voor fietsen-bord” t.o. snackbar Simons snackcorner als je vanaf de kant van het Bachplein komt waarbij men wordt doorverwezen naar de schoolroute via de Ary Koplaan. Helaas is de gemeente vergeten hier leesbrillen bij te leveren, want geen enkele ouder schijnt dit bord te lezen omdat de overlast aan de achteringang van de Klinker nog steeds in dezelfde mate aanwezig is, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *